Quants som?

26 de juliol del 2011

PROVA SUPERADA!


Aritme tanca un cap de setmana d’orientació amb el Raid d’Aguilar de Segarra.




Dissabte 23 a les 6 de la tarda es donava la sortida d’ aquest primer Raid d’Aguilar, per nosaltres era una prova totalment nova i desconeguda. Vam començar amb una cursa a peu de 8 km en la que mitjançant l’ajuda d’un mapa havíem de trobar 6 fites senyalitzades en aquest. Aquest primer tram no ens va suposar gaires mal de caps ja que entre un grup de corredors que teníem davant i el nostre esperit orientatiu vam acabar trobat aquestes 6 fites. El problema va arribar en el tram de btt on ens vam saltar la segona fita i quan vam reaccionar ja erem un parell de km més endavant... va ser allà on l’ ULTIMATE JUDO’Ks team... ens va superar (tot i que el nostre esperit competitiu ens deia que les cosses no quedarien així...)
Finalment vam acabar el tram de btt amb èxit i tot seguit vam afrontar l’últim tram del dia. Aquest tram era d’orientació específica, la qual ens va costar molt interpretar el mapa... fet que va provocar que només trobéssim una “fita”... la qual ens va passar factura a l’hora de la classificació general del primer dia.

Així dons, vam arribar al local d’Aguilar (punt d’arribada) a les 11 de la nit, i satisfets per l’experiència del primer dia, ens vam dirigir a sopar tot pensant com fer-ho per derrotar els ULTIMATE JUDO’Ks team... (eren el nostre objectiu...).
Un cop sopats, va arribar l’hora de dormir, el cansament acumulat i l’alarma de l’endemà a les 5 del mati... va fer que el terra dur del local d’Aguilar fos un dels hotels mes luxosos de tot Catalunya.

Tot just començàvem a dormir que ja tornava a sonar l’alarma.... sense poder triar, ens aixecàvem i ens tornàvem a posar la roba i el calçat adequat per la primera etapa del segon dia (un tram de btt de 11,5 km) en el qual havíem de trobar 4 “fites”. Aquest primer tram va servir per despertar-nos i reaccionar que encara ens quedaven unes quantes hores per endavant. Superat el primer tram del Diumenge, ens disposàvem a fer el segon tram (cursa a peu de 11,5 km), aquest tram ja vam començar a dubtar en alguns trencants però finalment  arribàvem a l’escalada amb bones sensacions tot i que en arribar allà veiem que el nostre grup a batre... ja havia escalat i es disposava a marxar cap a la següent fita.  
Finalment vam completar totes les fites del tram de cursa a peu i en arribar i estàvem satisfets perquè el final cada cop es veia mes a prop. En agafar les bicis per encarrilar un dels últims trams d’aquest raid (11,5 km btt) vam notar que les cames ja ens deien de tot i mes.... i que aquets últims kilòmetres es farien pesats, tot i així, ens vam emportar una bona notícia quan vam arribar a la prova del tir amb arc, ja que quan vam arribar els nostres contrincants encara no havien passat per allà (això volia dir que s’havien perdut i per tant, era complicat però hi havia opcions de guanyar-los).
En la prova de tir amb arc, el nostre company Nico, va destacar per la seva gran punteria, ja que fa fer 2 dianes. Un cop acabada aquesta prova, ens vam dirigir cap a Castellar on ens esperava un control en el que un de l’equip deixava la bici i havia de pujar fins Aguilar corrent al costat dels altres 2. 
Aquest va ser l’últim tram del nostre primer raid, i amb aquest tram completàvem un total de 10:31 hores d’orientació, diversió, patiment, bona companyia, rivalitat amistosa i una gran experiència que ens emportàvem els 3 membres de l’equip ARITME.
Cal dir que al final, vam arribar abans que l’equip ULTIMATE JUDO`Ks, però degut a la mala orientació del dia abans... no vam poder fer-hi res... i ens van superar en la puntuació final....Tot i així des d’ aquí els hi volem dir... que la revenja està servida...!!! (ja ja ja)

Per acabar-ho de rematar, els membres de l’organització ens van oferir un gran dinar, que va anar de conya per recuperar forces i tornar a sentir-nos persones després del “trot” que portàvem.

Des d’aquí volem felicitar a l’organització per la bona organització del raid i pel tracte rebut!  
Fins la pròxima!

ARITME.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada